Over ons

Azië, het continent met bijna 4 miljard inwoners staat bekend om de prachtige natuur en het rijke aanbod gezond- en schoonheidsmiddelen. “Het introduceren van deze producten en massagetechnieken in Nederland is altijd al mijn droom geweest! Ik ben opgegroeid in Indonesië en heb bij de World Spa in Bali de fijne kneepjes van het vak geleerd. Na mijn studie mocht ik mijn passie in de praktijk brengen in Turkije, Polen en nu in Nederland. Met ruim 20 jaar ervaring ben ik ervan overtuigd dat ik u een ontspannende behandeling kan bieden. Kom vooral bij mij langs als u in Friesland woont of hier vakantie viert!”, dit zegt Susilawati, eigenaresse van Susi Asia Massage en schoonheidsspecialiste in de Aziatische cultuur.

In de moderne wereld zijn stress en acute pijn bij veel mensen aan de orde van de dag. Stress heeft gevolgen voor de gezondheid en goede behandeling is zeer belangrijk om u beter te voelen. Met meerdere certificaten op zak kunnen we u helpen met problemen zoals rug-, voet- en schouderpijn, vermoeidheid en stress.

Op deze website vindt u meer informatie over verschillende soorten massages en behandelingen. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Parkeerplekken hebben wij bij de praktijk. Annuleren kan tot 24 uur van te voren.