Over ons

Ik wil traditionele Aziatische massagetechniek introduceren. Mijn naam is Susilawati Ik kom uit Indonesiƫ, ik volgde mijn onderwijs op World Spa in Bali, ik studeerde en ik volgde mijn praktijk in Bali en diverse andere landen namelijk Turkije en Polen, ik heb 20 jaar ervaring in Aziatische massage.

Toen ik besloot om in Nederland te blijven bij mijn man wilde ik mijn droom verwezenlijken om mijn eigen salon te openen. Ik wil graag de Balinese cultuur introduceren, vooral Balinese Traditionele Massage. Omdat in de moderne wereld stress en acute pijn aan de orde van de dag is. Stress heeft slechte gevolgen voor de gezondheid en goede behandelingen zijn een belangrijke keuze. De behandelingen zoals massage gebruik ik om de stress van een zware dag te elimineren. Ik ben ervaren en gecertificeerd, ik kan u helpen met problemen zoals, rugpijn, schouders, voeten, vermoeidheid en voor degenen onder u die stress hebben, kan ontspanningsmassage hulp bieden in spierweefsel, huid, zenuwen, gewrichten en de doorbloeding verbeteren.

We hopen dat iedereen kan vinden waarnaar hij op zoek is. Op deze website vindt u meer informatie over verschillende soorten massages en behandelingen. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op en bezoek ons.

SORRY IK DOE GEEN MEDISCHE ZORG.

U kunt een afspraak maken op het onderstaande telefoonnummer, als u geen antwoord krijgt betekent dat ik bezig ben en dan kunt u een bericht kan achterlaten, via e-mail, sms of via whatsapp,

Cliƫnten die bijvoorbeeld 10 minuten te laat komen, zal ik als het druk is 10 minuten korter behandelen.

Als ik geen volgende gast heb, geef ik tijdens je 10 minuten extra massage, voor hoofd of gezicht massage, je kunt aangeven welk deel je wilt toevoegen.

U moet 24 uur van te voren annuleren.

Als u wilt pinnen is dat 2 euro extra

Gratis Koffie en Thee

Parkeren kan voor het huis.

Ik hoop tot snel,

Susilawati.